Natjecanja

14. 12. 2021. - EUROPSKO NATJECANJE IZ KIBERNETIČKE SIGURNOSTI

Na europskom online timskom natjecanju iz kibernetičke sigurnosti održanom 10. 12. 2021. od 16:00 sati do 19:00 sati na platformi Kypo, ekipa naših etičkih hackera Anonisus koju čine Erik Braun iz 2. G, Marin Zorić iz 3. G, Matija Fauković, Francesco Glasnović i Nikola Škeva iz 4. G, uz mentorstvo nastavnika Zlatka Damijanića, mag. inf. et math., podijelila je 3. mjesto u konkurenciji 30 ekipa.

Bravo dečki!

9. 12. 2021. - KVIZ ZNANJA I KREATIVNOSTI "MREŽA ČITANJA"

Učenici 2. g razreda Luka Kotorac i Luka Salaj sudjelovali su 3. prosinca 2021. na školskoj razini nacionalnog kviza znanja i kreativnosti „Mreža čitanja" za srednje škole u školskoj godini 2021./2022. Kviz je održan na mrežnim stranicama, a učenici su pokazali znanje o romanu Jerka Mihaljevića Putar i parizer, uz mentorstvo knjižničarke Irene Šepl.

Kvizu znanja pristupilo je 406 učenika, a na sljedeću, regionalnu razinu prelazi 363 učenika, među kojima je i naš Luka Kotorac. Nažalost, Luki Salaju nedostajao je samo jedan bod. Na regionalnoj razini, koja će se održati 11. ožujka 2022., učenici čitaju roman Marine Vujčić Susjed.

Čestitamo našim računalcima, a Luki Kotorcu želimo puno uspjeha na regionalnoj razini!

25. 11. 2021. - SVJETSKA ROBOTIČKA OLIMPIJADA (WRO 2021.)

Početkom listopada naša škola je na online državnom natjecanju iz robotike (WRO) osvojila prva tri mjesta. Sudjelovali su učenici iz Erik Braun i Gabrijel Dumbović iz 2. g, Marin Zorić i Edi Žokalj iz 3. g i Francesco Glasnović, Matija Fauković, Karlo Jandrečić i Borna Krajina iz 4. g. Ekipa 4. g razreda Francesco Glasnović, Matija Fauković i Karlo Jandrečić, uz mentorstvo nastavnika Ivana Vlainića, plasirala se na svjetsko natjecanje koje se održalo online od 19. do 21. listopada 2021. U jakoj konkurenciji od 51 ekipe, u kojoj su najbolje bile azijske ekipe, naši mladići osvojili su 38 mjesto.

Čestitamo!

Među najboljima na drugom CTF natjecanju kibernetičke sigurnosti

18. 10. 2021. - MEĐU NAJBOLJIMA NA DRUGOM CTF NATJECANJU U KIBERNETIČKOJ SIGURNOSTI

Na online timskom CTF (Capture the Flag) natjecanju Hacknite 2.0 u organizaciji CARNET-a povodom Europskog mjeseca kibernetičke sigurnosti, održanom od 20:00 sati 15. 10. do 20:00 sati 17. 10. 2021., ekipi naših etičkih hakera Anonisus „za dlaku“ je izmaklo 3. mjesto u konkurenciji 46 ekipa iz cijele države.

Čestitamo našim učenicima Eriku Braunu iz 2.g, Marinu Zoriću iz 3.g, Matiji Faukoviću, Francescu Glasnoviću i Nikoli Škevi iz 4.g te njihovom mentoru Zlatku Damijaniću na izvrsnom uspjehu, za jedno mjesto boljem od prošlog Hacknita!

14. 5. 2021. - DRŽAVNO NATJECANJE UČENIKA STRUKOVNIH ŠKOLA

Učenica 3. b razreda Anđela Novak, uz mentorstvo strukovne nastavnice Kristine Grlić, osvojila visoko 4. mjesto na Državnom natjecanju učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2021. koje će se održalo od 11. do 13. svibnja 2021. na Zagrebačkom velesajmu. Anđelin uspjeh je tim veći jer se, baš kao i na prethodnoj razini, natjecala zajedno s kolegicama iz četverogodišnjeg programa.

Čestitamo Anđeli i njezinoj mentorici!

Knjižničarka: Irena Šepl, prof. i dipl. bibl.

10. 5. 2021. - DRŽAVNO NATJECANJE IZ ENGLESKOG JEZIKA

Učenik 2. g razreda David Skopljak sudjelovao je na online Državnom natjecanju iz Engleskoga jezika koje se održalo 6. (pismeni dio) i 7. (usmeni dio) svibnja 2021. u organizaciji Gimnazije Karlovac. U jakoj konkurenciji, David je zauzeo 11. mjesto.

Knjižničarka: Irena Šepl, prof. i dipl. bibl.

Carousel imageCarousel image

21. 4. 2021. - MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE KOZMETIČARA

Učenica 3. b razreda Anđela Novak, uz mentorstvo nastavnice Kristine Grlić, osvojila je 1. mjesto na Međužupanijskom natjecanju kozmetičara u disciplini Kozmetička njega (izlučna razina natjecanja) koje je održano je virtualno 16. ožujka 2021. u organizaciji Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, Zagreb.

Drugoplasirana učenica imala je 6 bodova manje, a trećeplasirana 22 boda manje. Anđela se izvrsnim uspjehom kvalificirala na Državno natjecanje učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2021. koje će se održati od 11. do 13. svibnja 2021. na Zagrebačkom velesajmu.

Knjižničarka: Irena Šepl, prof. i dipl. bibl.

Carousel imageCarousel image

21. 4. 2021. - MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE FRIZERA

Učenica 3. b razreda Viktoria Vukelić, uz mentorstvo nastavnice Ivane Jandras, osvojila je 3. mjesto na Međužupanijskom natjecanju frizera u disciplini Vjenčana frizura (izlučna razina natjecanja) koje je održano virtualno 16. ožujka 2021. u organizaciji Obrtničke škole za osobne usluge, Zagreb.

Knjižničarka: Irena Šepl, prof. i dipl. bibl.

21. 4. 2021. - MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE U DISCIPLINI ELEKTRIČNE INSTALACIJE

Učenik 3. e razreda Emanuel Mihelić, uz mentorstvo nastavnika Ivana Oreškovića, osvojio je 3. mjesto na Međužupanijskom natjecanju elektroinstalatera koje je održano virtualno 21. ožujka 2021. u organizaciji Industrijsko-obrtničke škole Pula.

Knjižničarka: Irena Šepl, prof. i dipl. bibl.

30. 3. 2021. - ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ MATEMATIKE

Županijsko natjecanje iz matematike održano je 29. ožujka 2021. u organizaciji Zrakoplovne tehničke škole Rudolfa Perešina, ali su učenici zbog epidemiološke situacije učenici pisali test u našoj školi. Sudjelovala su dvojica učenika iz 3. g razreda: Matija Fauković i Francesco Glasnović.

Francesco je osvojio je 3. mjesto, a Matija 5. mjesto. Čestitamo učenicima na velikom uspjehu!

Vladimira Majdandžić, dipl. ing.

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ ENGLESKOG JEZIKA

Županijsko natjecanje iz Engleskog jezika održano je 24. ožujka 2021. u organizaciji Osnovne škole Dragutina Domjanića (Sveti Ivan Zelina), ali zbog epidemiološke situacije učenici su pisali test u našoj školi. Sudjelovala su četvorica učenika; trojica učenika 2. g razreda: David Skopljak, Zvonimir Guliš i Edi Žokalj i Tomislav Milić iz 4. f razreda.

David Skopljak osvojio je 2. mjesto, a Zvonimir Guliš i Edi Žokalj dijele 10. mjesto. Tomislav Milić osvojio je 6. mjesto.

Marijana Matić, prof.

Županijsko natjecanje iz informatike 2021.

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ INFORMATIKE

Naši „računalci“ sudjelovali su, i to vrlo uspješno, na Županijskom natjecanju iz informatike u Velikoj Gorici 3. ožujka 2021. Učenik 2. g razreda Marin Zorić osvojio je 1. mjesto u kategoriji Primjena algoritama za 2. razred, Matija Fauković, učenik 3. g osvojio je 2. mjesto u kategoriji Osnove informatike za strukovne škole, a Francesco Glasnović, također iz 3. g osvojio je 3. mjesto u kategoriji Primjena alogoritama za 3. razred.

Natjecali su se još i Paula Jagodić i Nikola Škeva iz 3. g te Jurica Runtas iz 4. g, a mentori su bili Vladimira Majdandžić, dipl. ing i Zlatko Damijanić, mag. inf. et math.

CTF natjecanje u kibernetičkoj sigurnosti

PRVO CTF NATJECANJE U KIBERNETIČKOJ SIGURNOSTI

Prvo CTF natjecanje u kibernetičkoj sigurnosti održano je 17. - 18. 10. 2020. u organizaciji FER-a i CARNET-a. Njime se proširuje svijest o važnosti primjene sigurnosnih mjera te izbjegavanju i ispravljanju mogućih sigurnosnih propusta u programskom kodu, postavkama ili nekoj drugoj komponenti računalnog sustava - naš tim Anonimnialias, odnosno Marin Zorić (2. G), Nikola Škeva, Francesco Glasnović, Ivan Zeman, Karlo Jandrečić (3. G) i Dražen Šarić (4. G), uz mentorstvo nastavnika Zlatka Damijanića, osvojio je visoko 5. mjesto u konkurenciji tridesetak timova iz cijele Hrvatske. Čestitamo učenicima i mentoru!

Vito i Silvestar na LiDraNu 2020.

PIŠE SE, PIŠE

Svestranost učenika naše škole potvrđuje i sudjelovanje na LiDraNu – smotri literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva, održanoj 9. ožujka 2020. u Zelini. Za ovogodišnje izdanje olovke su se trošile i šiljile, papiri gužvali i bacali, tipkovnice su bile u pogonu, buljilo se u ekrane, čekao se trenutak inspiracije, dogovarali su se razgovori. Svega je bilo, a rezultiralo je slanjem radova dvojice učenika iz 4. G razreda. Silvestar Kos poslao je na Županijsku smotru u Svetom Ivanu Zelini lirsku pjesmu „Oseka“, a Vito Menjak intervju „Prva među kraljicama“ koji je županijsko povjerenstvo predložio za državnu smotru, ali, nažalost, nije prihvaćen. Nema veze, bravo Vito!

Čestitamo učenicima i njihovoj mentorici, profesorici Ratković!

Županijsko natjecanje iz informatike 2020.

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ INFORMATIKE

U Velikoj Gorici 14. veljače 2020. na Županijskom natjecanju iz informatike sudjelovali su učenici Marin Zorić iz 1. G te Matija Fauković, Francesco Glasnović, Paula Jagodić i Nikola Škeva iz 2. G. Učenik Matija Fauković osvojio je 2. mjesto iz Osnova informatike (mentorica Vladimira Majdandžić) i 3. mjesto iz Algoritama (mentor Zlatko Damijanić). Bravo Matija!

Županijski prvaci iz engleskog jezika 2020.

SAMOBORSKI STRUKOVNJACI NAJBOLJI IZ ENGLESKOG U ŽUPANIJI

Naši maturanti Silvestar Kos i Vito Menjak iz 4. G zauzeli su prvo, odnosno drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz engleskog jezika, dok je Antonio Palijan iz 4. F osvojio 6. mjesto. Na natjecanju 11. veljače 2020. u Ivanić-Gradu iskazali su se i učenici drugih razreda – Filip Kirin, Josip Dečur i Matija Fauković iz 2. G koji su bili 3., 4. i 7.

Čestitamo učenicima i njihovima mentoricama, profesoricama Marijani Matić i Ani Strašček!

Županijski prvaci u šahu 2019.

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U ŠAHU

Na Županijskom natjecanju u šahu u Vrbovcu 14. studenoga 2019. Matija Fauković iz 2. G osvojio je 1. mjesto, a David Deklman iz 4. F osvojio je 4. mjesto. Čestitamo učenicima i njihovoj mentorici profesorici Diani Trčak-Regović!

Prvaci na World Robot Olympiad 2019.

WORLD ROBOT OLYMPIAD

World Robot Olympiad je natjecanje svjetskih razmjera u kojem sudjeluje 65 zemalja širom svijeta s više od 70 000 učenika. U nedjelju 20. listopada 2019. godine naš Tim Robo S - učenici Nikola Škeva i Leonardo Klišanić iz 2. G, pod vodstvom mentora Ivana Vlainića, osvojio je 1. mjesto u kategoriji Regular Senior. I ostale natjecateljice i natjecatelji iz Samobora pokazali su znanje i spretnost te su podijelili 2. mjesto s ekipom SŠER iz Rijeke. Za Samoborce su još nastupili Paula Jagodić, Matija Fauković i Francesco Glasnović iz 2. G, Juraj Bošnjak i Ivo Tunjić iz 4. F te Matej Stipanović iz 2. F, a mentori su i profesori Zlatko Damijanić i Nenad Jamić.

Da ovo nije bilo kakvo natjecanje, pokazuje i sam zadatak u 150 minuta trebalo je bez ikakve pomoći i shema sastaviti robota i to prema pravilima Organizacije. Robot zatim treba unutar dvije minute proći poligon, pazeći na optičke kabele i panele, odraditi niz zahtjevnih zadataka i riješiti niz problemskih situacija. Natjecanje se odvijalo u tri kruga, završilo je dodatnim krugom natjecanja. U tom krugu naša ekipa bila je bolja od Riječana i time zaslužila pravo predstavljanja Hrvatske na svjetskom, završnom natjecanju u Mađarskoj.

Čestitamo pobjedničkom timu i svim mentorima i želimo im što lakši put do željenog uspjeha 8. i 9. studenoga 2019. u mađarskom gradu Győru!

Županijsko natjecanje iz matematike 2019.

MATEMATIKA SE (IPAK) ZNA...

...a ako netko sumnja, neka pita naše učenike koji su na Županijskom natjecanju iz matematike u veljači 2019. u Velikoj Gorici i ostvarili jako dobre rezultate. Nikola Mirković osvojio je 5. mjesto u konkurenciji 1. razreda, Nikola Škeva bio je 4. među učenicima 2. razreda, a Martin Bratić i Luka Sirotković dijele 6. mjesto u konkurenciji maturanata.

Čestitamo učenicima i njihovima mentoricama, profesoricama Vladimiri Majdandžić i Mirjani Čubelić!

Zlatna medalja Tomislavu Butorcu, IENA 2019.

SAJAM INOVACIJA IENA

Na Sajmu IENA u Nürnbergu, najstarijem međunarodnom sajmu inovacija u Europi, naš bivši učenik Krešimir Butorac osvojio je u studenome 2019. zlatnu medalju i posebno priznanje KIT-Jugendpreis 2019. za svoju inovaciju Inteligentni prometni sustav. Na Sajmu je svoje inovacije predstavilo više od 800 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta. Nagrađena inovacija Krešimira Butorca njegov je završni rad koji je osmislio i razvio uz mentorstvo Ivana Vlainića. Čestitamo!

Županijski prvaci u krosu 2019.
Županijski prvaci u krosu 2019.

PRVI U KROSU

Županijsko natjecanje u krosu za srednje škole održano je 22. listopada 2019. godine. Ekipa Srednje strukovne škole i ove godine osvojila je ekipno 1. mjesto, a Petar Stanić izvrsno 2. pojedinačno, pa su se "strukovnjaci" plasirali na državno natjecanje. Za ekipu trčali su Matija Kuhar, Matija Runtas, Petar Stanić i Lovro Burić, Ekipu je pripremio i vodio profesor Zdravko Frajt. Čestitamo!

Najbolji matematičari u Zagrebačkoj županiji 2019.

MATEMATIČARI NAJBOLJI U ŽUPANIJI

Čak sedam naših učenika sudjelovalo je na Županijskom natjecanju iz matematike održanom 28. veljače 2019. u Velikoj Gorici. To su Borna Krajina iz 1. G, Antonio Dornik, Petar Jednar, Kristijan Rančić i Dražen Šarić iz 2. G te Martin Bratić i Luka Sirotković iz 3. F. Martin Bratić osvojio je 1. mjesto, a sudjelovao je i na Županijskom natjecanju iz njemačkog jezika na kojem je osvojio 4. mjesto. Čestitamo učenicima i mentoricama profesoricama Vladimiri Majdandžić i Mirjani Čubelić!

Najbolji atletičari u Zagrebačkoj županiji 2017.

ATLETIČARI NAJBOLJI U ŽUPANIJI

U konkurenciji osam srednjih škola naša izabrana atletičarska vrsta, pod vodstvom profesorice Diane Trčak-Regović, uvjerljivo se plasirala na državno natjecanje koje će se održati u Splitu 14. i 15. svibnja 2017.

Na Županijskom natjecanju, koje se održalo 2. svibnja 2017. na atletskom stadionu Sportskog parka Mladost u Zagrebu, naši su učenici osvojili su 1. mjesto u ekipnom poretku srednjih škola, a ostvarili su i jako dobre rezultate u pojedinačnim rezultatima. Najlošiji bili su u štafeti u kojoj su osvojili visoko 4. mjesto!

Čestitamo učenicima i profesorici Diani Trčak-Regović i želimo im puno uspjeha na državnom natjecanju!

Natalija Dekanić pobjednica regionalnog natjecanja BEAUTY & HAIR EXPO 2019.     ja   nja u frizerstvu 2019.r
Pobjednička frizura na regionalnom natjecanju 2019.

USPJEŠNA UČENICA NATALIJA DEKANIĆ

Na Županijskom natjecanju učenika u disciplini frizer u Dugom Selu 15. veljače 2019. učenica 3. B Natalija Dekanić, uz mentoricu Jadranku Kovačević, natjecala se u dvije kategorije - Ženska frizura na dugoj, obojenoj i raspuštenoj kosi i Muško moderno šišanje i bojanje te u zbirnom poretku osvojila 1. mjesto. Natalija se ovim uspjehom kvalificirala na Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2019, najveće strukovno natjecanje u ovom dijelu Europe, na kojem se od 26. do 28. ožujka 2019. godine na Zagrebačkom velesajmu natjecalo oko 450 najboljih učenika strukovnih škola u 44 strukovne discipline, među kojima je i frizerstvo. Natalija se natjecala u tri kategorije: Ženska frizura na dugoj, obojenoj i raspuštenoj kosi, Vjenčana frizura na dugoj kosi prema zadanoj shemi/težištu i l C - Muško moderno šišanje – ulična moda prema zadanoj fotografiji, a izrada je trajala gotovo osam sati. Trud se isplatio, jer je Natalija osvojila 5. mjesto. To je do sada najbolji rezultat naših frizera na natjecanjima na državnoj razini.

Nakon samo tri tjedna, Natalija je još jednom bila najbolja. Osvojila je prvo mjesto na regionalnom događanju BEAUTY & HAIR EXPO održanom na Zagrebačkom velesajmu od 8. do 10. ožujka 2019. U kategoriji Ženski model - svečana frizura s naglaskom na pletenicu Natalija je pobijedila u konkurenciji više od trideset natjecatelja. Čestitamo Nataliji i njezinoj mentorici Jadranki Kovačević!

Natjecanje iz Osnova elektrotehnike 2018. u Sisku

NATJECANJE IZ OSNOVA ELEKTROTEHNIKE

Na jedinom natjecanju učenika elektro struke u četverogodišnjim zanimanjima, natjecanju iz Osnova elektrotehnike i mjerenja u elektrotehnici, sudjelovali su i naši učenici iz 2. G razreda Tin Kenđel i Valentino Plevko Kižlin. Na međužupanijskoj razini održanoj 9. ožujka 2018. u Sisku, svoja znanja i vještine iz elektrotehnike odmjerilo je 18 učenika iz Zagrebačke, Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije. Nakon praktičnog i teorijskog dijela natjecanja naš Valentino bio je 7., a Tin 18.

Čestitamo učenicima i njihovom mentoru profesoru Marku Terihaju!

ZLATNA 3D ZNANSTVENAPODMORNICA

Na Međunarodnoj smotri inovacija IENA 2017., održanoj od 2. do 5. studenoga 2017. u Nürnbergu, u konkurenciji od preko 800 radova iz 31 zemlje svijeta, učenici Srednje strukovne škole Samobor i članovi Društva pedagoga tehničke kulture i informatike Grada Samobora Martin Sokolović, Lovro Stipanović i Josip Oroz, pod vodstvom mentora Ivana Vlainića, osvojili su zlatnu medalju u svojoj kategoriji predstavljajući svoju 3D znanstvenu podmornicu.

Osvojena medalja međunarodna je potvrda kvalitete inovacije, koja je prije ovog natjecanja osvojila zlatnu medalju na smotri inovacija u Iloku Inventum 2017., zlato na međužupanijskoj smotri inovacija u Ivanić-Gradu, srebrnu medalju na međunarodnoj izložbi inovacija ARCA u Zagrebu i 1. prvo mjesto na državnoj smotri radova održanoj u Zagrebu, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, i to u konkurenciji od 68 radova, na kojoj su sudjelovali učenici iz škola s cijelog područja Republike Hrvatske.

Za "zlatne" učenike i njihovog mentora organiziran je i svečani doček u škole, a među brojnim gostima prvi su im čestitali Stjepan Črnjak, predsjednik Zajednice tehničke kulture Grada Samobora i profesorica Ivka Maganjić, koja je u ime škole održala prigodan govor.

Preuzeto sa stranica samoborskiglasnik.net


Domaćini Međužupanijskog natjecanja učenika elektromehaničara 2018.               ktromehaničara 2018.  iz elektrotehnike

NATJECANJE ELEKTROMEHANIČARA

Na Međužupanijskom natjecanju učenika elektromehaničara održanom 5. ožujka 2018. u našoj školi, svoja znanja i vještine pokazali su i naši učenici iz 3. E razreda – Bruno Radošević, koji je bio 7. te Filip Grdović koji je osvojio 9. mjesto.

Na ovom natjecanju, na kojem se uspoređuju i razmjenjuju iskustva te se potiče učenike i njihove nastavnike na prenošenje, stjecanje i prezentaciju znanja, vještina i sposobnosti u području elektromehanike, sudjelovalo je ukupno 15 učenika iz Zagreba, Varaždina, Krapine, Velike Gorice, Dugog Sela, Konjščine i, naravno, Samobora.

Županijsko natjecanje iz matematike u Velikoj Gorici 2018.

STRUKOVNJACI DOBRI U MATEMATICI

Da matematika u našoj školi nije (uvijek i samo) bauk, dokazuje i uspjeh naših učenika na Županijskom natjecanju iz tog predmeta.

Natjecanje se održalo u velikogoričkoj Zrakoplovnoj tehničkoj školi Rudolfa Perešina u srijedu 28. ožujka 2018.

Daniel Vojak, učenik 4. G razreda bio je 2. u konkurenciji 16 učenika, a njegov kolega iz razreda Borna Ranković 15. U konkurenciji prvih razreda među 12 učenika Dražen Šarić iz 1. G razreda bio je 5.


Čestitamo učenicima i njihovim mentoricama, profesoricama Morani Pribetić i Vladimiri Majdandžić!

Županijski i poludržavni prvaci u krosu 2017.

KROS

Mladići Srednje strukovne škole već tradicionalno sudjeluju na Državnom prvenstvu u krosu. Na natjecanje u Poreč 18. i 19. travnja 2017. otišli su kao županijski i poludržavni prvaci, a našu školu predstavljali su Lovro Puškarić, Valentino Runtas, Robert Bošnjak i Nikola Turovec. Ekipno su osvoji visoko 10. mjesto!

Čestitamo učenicima i treneru Zdravku Frajtu, profesoru tjelesne i zdravstvene kulture!

Županijski prvaci iz engleskog jezika u Vrbovcu 2017.

PRVI U ŽUPANIJI IZ ENGLESKOG JEZIKA

Na Županijskom natjecanju iz engleskog jezika, održanom 20. veljače 2018. u Srednjoj školi Vrbovec, Vito Menjak iz 2. G razreda osvojio je 1. mjesto!

Osim Vite na natjecanju su sudjelovala još tri naša učenika iz 2. G: Silvestar Kos, koji je osvojio 3. mjesto, Marin Škiljan Konosić 9. mjesto, Fran Jelaković 10. mjesto. Na županijskoj razini u kategoriji strukovnih škola sudjelovalo je 13 učenika.

Čestitamo Viti, Silvestru, Marinu i Franu i njihovoj mentorici profesorici Marijani Matić!