Srednja

strukovna

škola18. 2. 2021. - PRIJEVOZ UČENIKA ZA VELJAČU 2021.

Osnivač srednjih škola u županiji, Zagrebačka županija, uputila je molbu prijevoznicima da se prema Odluci Vlade Republike Hrvatske i Uputama MZO-a, učenicima srednjih škola karte prodaju isključivo uzimajući u obzir najpovoljniji iznos, odnosno da se prodaju pojedinačne karte za preostale dane pohađanja nastave u mjesecu veljači.

Iz Županije obavještavaju učenike/roditelje da kupuju pojedinačne karte, uzimajući u obzir najpovoljniji iznos za preostale dane mjeseca veljače, pod pretpostavkom, da su sa svih područja koje pokriva Samoborček – Autoturist, pojedinačne karte povoljnije od iznosa mjesečnog pokaza.


Ravnatelj: Davor Škiljan, prof.

24. 2. 2021. - MEĐUNARODNI DAN METERINSKOG JEZIKA

Dragi učenici,

vaše knjižničarke osmislile su natječaj namijenjen učenicima svih triju srednjih škola. Za ovaj natječaj ne morate biti skloni pisanju ni posebno talentirani. Bitna su vaša sjećanja i dojmovi o nekoj knjizi koja je na vas ostavila trag. U nekoliko rečenica, a može i do stranice – dvije, opišite svoju omiljenu ili najznačajniju knjigu (to može biti najdraža knjiga ili strip iz djetinjstva, najdraža lektira, knjiga koja je po bilo čemu jako utjecala na vas…). Napišite o kojem se djelu radi, što vam se dopalo i zašto vam je značajno.

Radove pošaljite elektroničkom poštom na moj e-mail: irena.sepl@skole.hr

Najbolje tekstove objavit ćemo na knjižničnoj stranici, a glavna nagrada će biti plaćena godišnja članarina u Gradskoj knjižnici Samobor. Natječaj traje od 1. do 20. ožujka 2021. kad obilježavamo Svjetski dan pripovijedanja, a samo dan kasnije, 21. 3. obilježavamo Dan darovitih učenika, koje ćemo sigurno otkriti među vama. Sretno!

Knjižničarka: Irena Šepl, prof. i dipl. bibl.